lördag 12 januari 2008

Slitsamt

Pust, det var lite slitsamt att skriva det långa bloginlägget.
Konstaterade att det nog är dags att klippa mina klor en aning för jag hamnar snett på tangenterna, men det får vänta till en annan dag. Just nu har jag inte lust.
Dessutom blir inlägget om den sista dagen, flygresan hem, inte så fasligt långt.

5 kommentarer:

superdupermaria sa...

Hehe tack för peppen! Vad gör en museolog, är det så enkelt som det låter, att du jobbar på museum? Verkar spännande med Rom, har inte fått chansen att upptäcka staden än!

Krya på dig du med! :)

Maria sa...

Grattis! Du hör till den lilla skaran som gissat rätt! :-) Jag är mest inriktad på föremålsvård och magasinsarbete, sånt som händer bakom kulisserna på museum.
Just nu är jag dock mellan arbetsplatser och söker efter en ny.

Rom var toppen! Vill absolut tillbaka, mer påläst om diverse ruiner och titta mer.
Kan verkligen rekommendera ett besök!

superdupermaria sa...

Ah låter spännande med din inriktning! Som historieintresserad så är det ju väldigt faschinerande att gå på museum! :) Hoppas du hittar ett nytt jobb snart, men jag kan tänka mig att det inte är superlätt.

Rom får helt klart bli ett projekt för framtiden, i det närmsta tror jag att jag ska inrikta mig på att upptäcka Berlin. Fick mersmak efter en exkursion dit i höstas! :)

superdupermaria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Det är naturligtvis spännande med utställningar och det som syns på museet oxå, men de allra flesta förmålen finns i magasinen och de får allmänheten sällan se. Klart skoj att få vara lite "hemlig". :-)

Jag har sökt lite jobb och väntar på svar, men det var inte så länge sedan som min projektanställning tog slut, så jag har inte hunnit tröttna på att inte ha ett jobb att gå till. Det blir nog bra!

Berlin är ett projekt jag har på min "to do-lista". Men där finns så otroligt mycket, bara under resedelen av den, så jag vet inte i viken ordning det blir just nu.