fredag 22 april 2011

Lång fredag

Troligen är det bara som det känns, men det har varit en lång fredag idag. Tack och lov på ett bra sätt och vi har fått massor gjort vilket känns topp!


Förmiddagen gick till att tvätta, slänga återvinningsprylar och skicka saker. Efter lite fika på balkongen, i form av hallon, grädde och kaffe/te så började vi jobba med hallen.

I hallen har vi haft en mörkbrun fondvägg, som fanns där innan vi flyttade in.
Vi har alltid haft för avsikt att måla om denna vägg och köpte till och med färg för ett tag sedan, men sedan har det inte blivit av. Med några lediga dagar framför oss så var det dags, så idag skulle vi spackla igen några fula hål som den förra ägaren lämnat. Det hela slutade med att vi drog loss minst 3 lager från väggen i form av plastfärg, spackel och glasfibertapet och resultatet så här långt är mycket bättre än det var förut.

Nu är dock situationen att vi behöver spackla lite mer än vi tänkt, så vi tar till en lösning vi använt tidigare, wall cover!
En finurlig tapet som tar bort ojämnheter så man kan måla på den och få ett fint slutresultat! Denna ska inhandlas senare under helgen så målning får vänta några dagar.

Nu står kycklingen i ugnen och till det blir det en sallad och troligen något glas gott vin!

Glad Påsk!

Inga kommentarer: